1. MOMEK GROUP
  2.  | 
  3. News
  4.  | MOMEK sponser den nye idrettshallen MAX Arena

MOMEK sponser den nye idrettshallen MAX Arena

5. February 2024

MOMEKs HR-sjef Morten Loftfjell og Leif Sagen fra MAX Arena.
Foto: Bjørn Leirvik.

MAX Arena er blitt byens storstue når det kommer til sport og idrett. Det er ingen tvil om at arenaen vil ha mye å si for Helgelendingene i lang tid fremover.

Et bredt idretts-tilbud

MAX Arena samler mange forskjellige idretter under samme tak. Her har man alt fra karate, turn, e-sport og squash. I sentrum av hallen så er det en stor klarehall som spenner over alle tre etasjer. I tillegg så har man et fullverdig treningsstudio for de som liker å trene kondisjon og styrke.

– Nye ansatte som kommer tilflyttende etterspør byens tilbud. Et slikt fantastisk anlegg som MAX Arena vil være med på å skape bo-lyst for både nye og eksisterende Helgelendinger, sier MOMEKs HR-sjef og sponsor-ansvarlig Morten Loftfjell.

Skaper idrettsglede

Leif Sagen er styreleder i MAX Arena, og har jobbet med prosjektet i mange år. Nå som bygget og anlegget er en realitet så skal det også driftes og brukes.

– Vi er meget takknemlig for alle som ønsker å være med på laget. Dette skal brukes til mer idrettsglede, sier Leif Sagen.

Et før og etter for hele Helgeland

Gjennom å sponse MAX Arena, så er MOMEK med på å legge til rette for at anlegget kan tilby Helgelendingene et fantastisk tilbud fremover. Merkevaresjef i MOMEK, Kent-Erik Sjursen, er svært imponert over anlegget og hva det representerer for byen og regionen.

– Anlegget har blitt fantastisk, og kvaliteten er høy både på utstyr og tilbud, men også bygget er skikkelig gjennomtenkt med flerbruksløsninger og fremtidig bruk. Dette representerer et før- og etter for Mo i Rana. Vi er helt sikker på at MAX Arena vil øke trivsel og helse både for MOMEKs ansatte og for alle på hele Helgeland.

Read other MOMEK NEWS and Stories

MOMEK Civil rehabilitates Rana Ungdomsskole

MOMEK Civil rehabilitates Rana Ungdomsskole

GO BACKFrom the left, assistant project manager Knut Bratland, construction manager Terje Johannessen, site manager Thomas Henriksen and project manager Jørgen Nordås.Another project for Rana kommune On Monday, May 6, the large-scale rehabilitation of Rana Youth...

The Coolest Mechanical Workshop in Northern Norway?

The Coolest Mechanical Workshop in Northern Norway?

GO BACKNorway's best one-stop shop in the field of mechanical services? MOMEK Group has maintenance experience back to the start of Norsk Jernverk in the fifties. That is, we have 60-70 years of maintenance history in the industry. With this as our foundation, we have...